O banala operatie de apendicita ar fi putut avea un final dramatic din cauza disputei dintre doi medici chirurgi care au parasit blocul operator pentru o lupta corp la corp pe holurile unui spital din Belgrad, relateaza cotidianul "Politika". Doctoru
O banala operatie de apendicita ar fi putut avea un final dramatic din cauza disputei dintre doi medici chirurgi care au parasit blocul operator pentru o lupta corp la corp pe holurile unui spital din Belgrad, relateaza cotidianul "Politika". Doctorul Spasoje Radulovic se afla in punctul culminant al interventiei chirurgicale cand un alt chirurg, Dragan Vukanic, a dat buzna in sala de operatie si a inceput sa faca o serie de remarci suparatoare la adresa colegului sau. "La un moment dat, Vukanic l-a tras de ureche pe doctorul care opera, l-a lovit peste fata si a fugit", a povestit o anestezista. Radulovic a fugit dupa el, pe holurile spitalului avand loc apoi un meci de box in toata regula. Incaierarea dintre cei doi chirurgi s-a soldat cu geamuri sparte, multiple contuzii corporale, o buza sparta, mai multi dinti scosi si degete rupte. Din fericire, operatia de apendicita a fost terminata cu bine de catre un medic rezident, asistent al doctorului Radulovic. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.