Decizia ca partida sa se joace in Banie a fost luata ieri in Comitetul Executiv al FRF. Initial, LPF anuntase tot Craiova ca loc de disputare, desi Rapid a propus Brasovul, indeplinind astfel criteriile din regulament (peste 150 km distanta de Bucure
Decizia ca partida sa se joace in Banie a fost luata ieri in Comitetul Executiv al FRF. Initial, LPF anuntase tot Craiova ca loc de disputare, desi Rapid a propus Brasovul, indeplinind astfel criteriile din regulament (peste 150 km distanta de Bucuresti; distanta mai mica de parcurs pentru "Poli" fata de cea dintre Timisoara si Capitala). LPF a sustinut insa ca "Poli" se deplaseaza cu avionul pana la Bucuresti, apoi ar fi avut nevoie de autocar pentru o distata in plus. In joc a intrat si zvonul ca meciul va fi televizat in nocturna, iar arena din Brasov nu indeplinea aceasta cerinta. Constantin Zotta, director general al giulestenilor, a declarat ca decizia de ieri este un abuz al FRF. "Ma surprinde decizia fiindca nu am fost informati oficial. Noi am depus memoriu, dar nu am fost convocati la aceasta adunare. Din informatiile pe care le am, am inteles ca nu s-a pus nici macar pe ordinea de zi", a spus Zotta. "In loc sa jucam la 150 de km, va trebui sa mergem la 250 km. Vom juca la Craiova ca asa vrea Mircea Cezar Ionescu (n.r. - directorul de competitii al LPF). Vom fi sigur suspendati din nou pentru ca aceasta decizie va duce la o noua suspendare a Rapidului, mai ales ca la Craiova au avut loc multe incidente intre fanii nostri si cei ai Universitatii", a mai spus Zotta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.