Fostul presedinte Emil Constantinescu sustine ca declaratiile liderului PD Emil Boc referitoare la o presupusa complicitate a sa cu "tot ce inseamna coruptie" sunt "ridicole si mincinoase". Constantinescu sustine, intr-un drept la replica trimis ieri
Fostul presedinte Emil Constantinescu sustine ca declaratiile liderului PD Emil Boc referitoare la o presupusa complicitate a sa cu "tot ce inseamna coruptie" sunt "ridicole si mincinoase". Constantinescu sustine, intr-un drept la replica trimis ieri ziarului ZIUA, ca "orice persoana de buna credinta poate gasi numai aprecieri pozitive privind lupta impotriva coruptiei" in perioada 1996-2000. "Fata de acestea, orice prezumtie de buna credinta sau necunoastere in cazul domnului Boc este exclusa. Singura explicatie este atitudinea sa de slugarnicie fata de presedintele Traian Basescu si de sprijinire a cercurilor de interese infractionale din jurul acestuia. Liderul PD incearca cu disperare sa distraga atentia opiniei publice de la gravele probleme pe care le au actualul presedinte al Romaniei si apropiatii sai, spune Constantinescu. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.