Hillary Clinton a inceput deja sa isi alcatuiasca staful electoral cu care va intra in lupta pentru Casa Alba in campania prezidentiala. Ea i-a recrutat deja pe Roy Spencer de la GSD&M, parte a puternicului concert publicitar Omnicon, pe Andy Berlin,
Hillary Clinton a inceput deja sa isi alcatuiasca staful electoral cu care va intra in lupta pentru Casa Alba in campania prezidentiala. Ea i-a recrutat deja pe Roy Spencer de la GSD&M, parte a puternicului concert publicitar Omnicon, pe Andy Berlin, presedintele consiliului de administratie de la Voluntary United Group of Creative Agencies (WPP) si pe Jimmy Siegel, de la cunoscuta agentie BBDO. Cei tri nu sunt la prima incercare de acest tip. Andy Berlin a mai lucrat in 1996 pentru campania prezidentiala a lui Bob Dole iar Jimmy Siegel la cea din 2006 a lui Eliot Spitzer pentru functia de guvernator al statului New York. Roy Spence este un vechi apropiat al familiei Clinton si un apropiat al partidului democrat. El a lucrat si in cele doua campanii prezidentiale ale lui Bill Clinton. In timpul mandatelor sotului sau, doamna Clinton a avut un rol politic important, darn u a reusit sa fie perceputa mai mult decat Prima Doamna a Statelor Unita. Ca senator desi a castigat toate confruntarile electorale la care a participat ea nu a reusit totusi sa isi creeze imagine unui politician in adevaratul sens al cuvantului asa cm incearca sa se prezinte in recent publicata sa autobiografie "Povestea mea". Sarcina stafului sau electoral si in special a specialistilor in comunicare politica este tocmai aceasta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.