De asemenea, primaria va investi in refacerea aleilor - care vor fi pavate cu piatra cubica -, va reabilita vegetatia, iluminatul public si va monta banci. Acest nou concept de comert de proximitate in jurul cvartalelor de blocuri se va mai concretiz
De asemenea, primaria va investi in refacerea aleilor - care vor fi pavate cu piatra cubica -, va reabilita vegetatia, iluminatul public si va monta banci. Acest nou concept de comert de proximitate in jurul cvartalelor de blocuri se va mai concretiza in doua noi locatii, respectiv Str. Postavarului - Str. Stelian Mihalea; Str. Lacramioarei - Str. Fizicienilor. "Dezvoltam un nou concept, <<comertul de proximitate>>. Mi-am propus sa ofer locuitorilor din Sectorul 3 un comert civilizat, unde isi pot face cumparaturile cat mai aproape de casa", a declarat primarul Liviu Negoita. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.