Internationalul de juniori al echipei de liga secunda Corvinul Hunedoara, Alexandru Iacob 17 ani), va face un stagiu de pregatire la Centrul de Copii si Juniori al lui Inter Milano. "In perioada 29 ianuarie - 3 februarie, Iacob a fost invitat si va p
Internationalul de juniori al echipei de liga secunda Corvinul Hunedoara, Alexandru Iacob 17 ani), va face un stagiu de pregatire la Centrul de Copii si Juniori al lui Inter Milano. "In perioada 29 ianuarie - 3 februarie, Iacob a fost invitat si va participa la un stagiu de pregatire, perioada in care va efectua si un control medical amanuntit. Desi a fost urmarit de mai multe cluburi puternice din Europa, impreuna cu jucatorul si cu tatal sau am convenit ca cel mai bine pentru el este sa aiba contact cu fotbalul mare prin intermediul unui club puternic de talia lui Inter", a declarat impresarul fotbalistului, Florin Iacob. Acesta sustine ca cel care l-a monitorizat pe Iacob este fostul mare jucator al lui Inter, Giuseppe Baresi, actualmente directorul Centrului de Copii si Juniori la gruparea italiana. Patronul Corvinului, Florin Uscatu, a confirmat interesul pentru Iacob. "Am citit cu ochii mei faxul cu antetul lui Inter, care cuprindea invitatia pentru ca Iacob sa faca un stagiu de pregatire in Italia. Am fost de acord si mi-am dat acceptul ca juniorul sa onoreze invitatia", a afirmat Uscatu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.