ieri Departamentul pentru Munca in Strainatate.
Pentru obtinerea documentului de munca, angajatorii sau angajatii vor sta la rand, la inscrierea pe lista de la sediul amsadasei iberice, zilnic, intre 8.30 si 14.00. In prezent, la Ambasada Spanie
ieri Departamentul pentru Munca in Strainatate.
Pentru obtinerea documentului de munca, angajatorii sau angajatii vor sta la rand, la inscrierea pe lista de la sediul amsadasei iberice, zilnic, intre 8.30 si 14.00. In prezent, la Ambasada Spaniei exista doua liste, una pentru cererile de viza si alta pentru legalizarile de documente, dar zilnic se primesc numai 100 de cereri pentru fiecare dintre liste. Secretarul de stat pentru munca in strainatate, Daniela Andreescu, a declarat ieri, pentru ziarul Adevarul, ca Spania este singura tara, dintre cele care au impus restrictii pana acum, care a mentinut vizele de munca pentru romani.
Viza nu stopeaza migratia
Recruterii romani care trimit muncitori in Peninsula iberica spun ca masura luata de spanioli nu va descuraja migratia. "Cei care pleaca singuri isi vor lua concedii si vor sta la coada ca si pana acum. Romanii care pleaca prin firme vor fi oricum scutiti de statul la coada pentru ca vor sta pentru ei angajatorii", spune Roxana Prodan, presedinta patronatului roman din migratie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.