Viorel Moldovan, atacantul de 34 de ani al Rapidului, s-a prezentat ieri din nou la scoala, el incepand cursurile Pro de antrenori. Obosit, dupa o jumatate de sezon extenuanta, fotbalistul i-a luat apararea lui Razvan Lucescu, sustinand ca acesta
Viorel Moldovan, atacantul de 34 de ani al Rapidului, s-a prezentat ieri din nou la scoala, el incepand cursurile Pro de antrenori. Obosit, dupa o jumatate de sezon extenuanta, fotbalistul i-a luat apararea lui Razvan Lucescu, sustinand ca acesta nu trebuie sa plece de la Rapid.
"Noi, jucatorii, suntem principalii vinovati. Razvan, fiind antrenor, si-a sumat toata raspunderea, il inteleg, dar jucatorii sunt responsabili de aceste rezultate negative. Nu avem nici o scuza, trebuie sa ne revansam la anul si sa ne agatam de acest loc doi, pentru ca locul intai e deja amanetat, e foarte greu sa o mai detroneze cineva pe Dinamo. Cred ca Razvan va ramane in continuare antrenorul Rapidului, sper sa fie asa", a spus ieri Moldovan. El a admis ca unitatea din vestiarul visiniilor nu mai este ca in trecut. "S-a stricat putin atmosfera dupa ultimele rezultate din campionat. Nu a fost deloc bine-venita aceasta prelungire a campionatului, s-a acumulat oboseala", a apreciat Moldovan. El a facut un scurt bilant al greselilor care pot duce la indepartarea lui Razvan Lucescu. "In Cupa UEFA depindem de rezultatul meciului dintre PSG si Panathinaikos, iar in campionat am pierdut cinci puncte foarte importante in ultimele doua partide. Suntem dezamagiti, suparati, suporterii au motive de suparare, nu aveam voie sa ratam cele doua meciuri, dar nu mai putem face nimic acum", a spus Moldovan.
El a refuzat sa vorbeasca despre egalul Stelei de la Craiova, care pastreaza Rapidul la doar trei puncte de locul doi: "Problema e la noi, trebuie sa vedem ce s-a intamplat, ce probleme exista in interior si sa le eliminam, pentru ca ne asteapta un retur de foc".
Viorel Moldovan a admis fara rezerve, la fel cum a facut si Ionel Ganea, ca stelistul Nicolae Dica merita titlul de jucatorul anului. "Apoi, Adrian Mutu, Cristian Chivu, Dani Coman, cam asta ar fi ordinea. Coman merita cu prisosinta sa se afle in primii cinci jucatori ai anului", a spus Moldovan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.