Revenirea lui Giovanni Becali printre actionarii din "Groapa" va aduce clubului alb-rosu atat sustinere financiara, cat si posibilitatea negocierii unor transferuri de top. Astfel, chiar din aceasta iarna, Dinamo i-a legitimat deja pe letonii Romanov
Revenirea lui Giovanni Becali printre actionarii din "Groapa" va aduce clubului alb-rosu atat sustinere financiara, cat si posibilitatea negocierii unor transferuri de top. Astfel, chiar din aceasta iarna, Dinamo i-a legitimat deja pe letonii Romanovs (portar) si Smirnovs (fundas), insa pe lista lui Rednic se afla si cateva nume "grele".
Dinamo nu pierde deloc timpul in ceea ce priveste transferurile. Romanovs si Smirnovs au ajuns deja in "Groapa", insa marile lovituri sunt pregatite dupa finalul sezonului. Rednic a recunoscut deja ca i-a facut o oferta lui Adrian Neaga, fotbalist care, din vara, poate pleca din Coreea de Sud pentru 1.000.000 de dolari. Dinamo este gata sa plateasca inca de acum 1,5 milioane de dolari, dar fotbalistul asteapta inca un semn dinspre Ghencea, declarandu-se, de mai multe ori, stelist pe viata. Un alt nume mare este cel al lui Lobont, care a pierdut si Nationala dupa ce a ajuns rezerva la Fiorentina. Dinamo ar prefera un imprumut si sa plateasca o parte din salariul de 600.000 de euro al portarului, dar italienii nu discuta deocamdata decat de varianta unui transfer definitiv. Gruparea din "Groapa" il vrea si pe Flavius Stoican, intrat pe "linie moarta" la Sahtar Donetk, insa fundasul dreapta abia a revenit dupa o grava accidentare. In plus, Stoican este dorit si de FC National, club care ar putea fi preluat din iarna de Gigi Netoiu. Rednic ii mai are in vedere pe bosniacul Vranjkovic, cel mai bun om al Pandurilor Tg. Jiu in acest campionat, si pe ghanezul Derek Boateng, de la fosta adversara din Cupa UEFA, Beitar Ierusalim. Vranikovic este dorit si de AEK Atena, Steaua si "Poli" Timisoara, in timp ce Beitar cere 3.000.000 de euro pentru Boateng, astfel incat cei doi au sanse mici de a ajunge in "Groapa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.