Necazurile celebre pot afecta grav echilibrul social Ditamai fata prezidentiala a decis sa se desparta de ditamai ginerele prezidential. Fireste, nimic nu se poate intampla altfel decat pe fondul uneia dintre numeroasele despartiri si impacari

Necazurile celebre pot afecta grav echilibrul social

Ditamai fata prezidentiala a decis sa se desparta de ditamai ginerele prezidential. Fireste, nimic nu se poate intampla altfel decat pe fondul uneia dintre numeroasele despartiri si impacari ale cuplului Bahmuteanu-Prigoana. Chestiune care ma ingrijoreaza la maximum din punct de vedere social. Ar trebui nascocite niste reguli de preventie a socurilor din dragoste, caci cred sincer ca cei doi nu au cum, la modul obiectiv, sa mai stea de-acuma bine cu nervii: azi ma vrei, maine nu, azi ti-am dat un inel, maine ti l-am luat... De pilda, dl Prigoana poate fi afectat la un moment dat din pricina ca are parte numai de iubiri in transe nabadaioase si nestatornice. Iar asta ii poate afecta activitatea. N-am vrea sa zaca gunoiul pe strazi doar pentru ca patronul plange cu lacrimi de crocodil si si-a pierdut abilitatile manageriale din cauza de amor zdruncinat. Apoi, daca dna Adriana e suparata, ea nu mai poate acorda atentia cuvenita treburilor din redactia revistei pe care o conduce. Asta poate duce la nazbatii aparute in presa, pe care oamenii sa le si creada. Iata deci cum se poate destabiliza intregul curs al vietii sociale din cauza cutremurului Bahmuteanau-Prigoana.

VAI-VAI! Fireste, nu mai putin important este divortul dintre Bodo si Ioana Basescu. Dupa ce ca e la ei acasa, trebuie musai sa fie si in ziare si la stiri. Cum sa ratezi asa o stire?! La fel de inadmisibil ar fi si s-o lasi in pace pe Andreea Marin, sa-si vada la ea acasa de fericirea sau nefericirea cu Banica al ei sau sa n-o mai chestionam pe Medeleanu ca de ce nu se mai vrea cu sotul de la Taxi. Ca s-ar putea sa si aflam si, uimitor!, sa constatam ca nu ne pasa.

BUBOI. In fine, pentru linistea mea personala in ce priveste interesul fata de cuplurile publice, tin sa atrag atentia Romaniei ca avem o problema. O cheama Andreea Esca. Efectiv nu pot sa cred ca femeia asta poate fi fericita de-adevaratelea. Ceva sigur trebuie sa puta. Si cand presa o sa sparga buboiul, sa vezi atunci ca nici la integrare n-o sa ne mai stea capul. Pentru ca, nu-i asa?, iata ocazia sa dansam in delir pe fericirea distrusa a inca unei vedete publice. Si neaparat trebuie sa ne intereseze.

Pai cum mai dormea bunica aseara daca nu afla ea de biata Ioana si de saracul Bodo, care s-au ratacit pe drum... tz-tz-tz

ANUSKA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.