Mirel Radoi, capitanul Stelei, ar putea juca astazi pentru prima data in cariera sa intr-un meci de Liga Campionilor, el fiind retinut in lotul ros-albastrilor pentru jocul de astazi. Dupa o pauza de patru luni, fortata de o operatie la genunchi, car
Mirel Radoi, capitanul Stelei, ar putea juca astazi pentru prima data in cariera sa intr-un meci de Liga Campionilor, el fiind retinut in lotul ros-albastrilor pentru jocul de astazi. Dupa o pauza de patru luni, fortata de o operatie la genunchi, care l-a privat de meciurile din tururile preliminare si din grupa, liderul vestiarului din Ghencea a revenit la antrenamente, a intrat pe finalul meciului cu FC National, din etapa trecuta, iar acum deja se pune problema titularizarii sale in partida de astazi, cu Dinamo Kiev.
Radoi a admis ieri ca nu este inca pus la punct din toate punctele de vedere pentru a juca impotriva ucrainenilor inca din primul minut, insa este posibil sa fie vorba si de o strategie, fiindca declaratiile sale si cele ale antrenorului Olaroiu nu coincid. "Totul este bine, decurge normal, nu sunt insa pus la punct cu pregatirea fizica, nu am meciuri in picioare", a spus capitanul Stelei, in timp ce Olaroiu nu a exclus titularizarea. "De la revenirea sa, au fost multe discutii ca va fi titular la meciul cu Dinamo Kiev. In acest moment, nu stim, nici eu, nici el, mai avem un antrenament dupa amiaza, vom discuta si vom vedea", a spus ieri la pranz antrenorul Stelei. Radoi a fost ferm in privinta disputei de astazi: "Trebuie sa transam calificarea in acest meci, jucam acasa, avem o sansa uriasa sa terminam treaba". Liderul Stelei a vorbit si despre parcursul oscilant al ros-albastrilor in aceasta jumatate de sezon cat a lipsit el. "Nu e prea mult schimbat, sunt cativa jucatori pe care nu i-am vazut prea mult jucand. Cred ca rezultatele mai putin bune vin si din cauza oboselii fizice si psihice, se vede in anumite momente de joc ca fotbalistii nu se mai pot concentra", a apreciat Mirel Radoi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.