Procurorii au finalizat ancheta in dosarul in care Pepe si fratele sau, Miguel, sunt invinuiti pentru lovirea a doi tineri intr-un bar in aprilie anul trecut, dosarul urmand sa fie trimis in instanta. Incidentul a avut loc in 19 apilie 2005, in baru

Procurorii au finalizat ancheta in dosarul in care Pepe si fratele sau, Miguel, sunt invinuiti pentru lovirea a doi tineri intr-un bar in aprilie anul trecut, dosarul urmand sa fie trimis in instanta. Incidentul a avut loc in 19 apilie 2005, in barul Triangolo, unde persoanele lovite, avocatul Andrei Claudiu Condoianis si Alina Corina Doroftei, inchiriasera o masa pentru a juca biliard.

Intre acestia si nepotul lui Pepe a izbucnit scandalul din cauza duratei de inchiriere a mesei de biliard. Procurorii au stabilit ca Pepe si fratele lui, Miguel, s-au deplasat la bar la zece minute dupa izbucnirea acestui scandal. In timpul audierilor, cei doi au negat ca ar fi venit la fata locului, dupa ce au fost sunati de nepotul lor, dar aceasta aparare a fost contrazisa de declaratia unei tinere angajata ca barman. Aceasta a povestit procurorilor ca Franco Pascu a plecat din bar, revenind dupa zece minute insotit de cei doi invinuiti.

Condoianis le-a declarat anchetatorilor ca a fost lovit timp de cateva minute si ca, dupa ce s-a dezechilibrat, a fost lovit si cu picioarele. Miguel Pascu a sustinut ca l-a lovit pe barbat doar in zona fetei si ca leziunile toracice au fost provocate prin lovirea de masa din cauza dezechilibrarii. Miguel a negat, totodata, ca Pepe ar fi participat la aceasta altercatie.

Pepe voia doar sa aplaneze


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.