Delegatia campioanei Romaniei s-a intors din Spania cu sentimentul ca a parasit cu capul sus Liga Campionilor. Patronul Gigi Becali a dezvaluit noul obiectiv al echipei, calificarea in finala Cupei UEFA. Jucatorii si patronul si-au exprimat inc

Delegatia campioanei Romaniei s-a intors din Spania cu sentimentul ca a parasit cu capul sus Liga Campionilor. Patronul Gigi Becali a dezvaluit noul obiectiv al echipei, calificarea in finala Cupei UEFA.

Jucatorii si patronul si-au exprimat inca o data sprijinul pentru Banel Nicolita, autorul nefericitului autogol de pe Santiago Bernabeu. ""Daca era un gol care sa aiba un rol important, cum ar fi sa ratam o calificare, era altceva. Am vorbit cu el, i-am ridicat moralul si l-am asigurat ca are tot sprijinul meu in continuare"", a spus Becali.

TINTE. Acesta a anuntat si care va fi tinta trupei lui Cosmin Olaroiu in aventura din Cupa UEFA: ""De acum incolo, obiectivul nostru este sa ajungem in finala Cupei UEFA si sa o castigam. Luptam si pentru campionat, dar este foarte greu, tinand cont de diferenta de puncte pe care Dinamo o are fata de noi"". Capitan la Madrid, Sorin Paraschiv a spus: ""Desi este foarte greu, obiectivele noastre sunt acum castigarea campionatului si sa ajungem cat mai departe in UEFA. Ceea ce i s-a intamplat lui Nicolita se intampla in fotbal si trebuie sa fim alaturi de el, sa-l incurajam. Am iesit cu capul sus"". Fundasul Dorin Goian era fericit ca ""Steaua a inceput sa joace din ce in ce mai bine, iar acum trebuie neaparat sa batem Dinamo Kiev in Ghencea"".

OPTIMISM LA KIEV


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.