Campionul mondial Marian Dragulescu (foto stanga) a fost avansat de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, la gradul de inspector de politie. Totodata, in cadrul festivitatii ce a avut loc ieri la sediul MAI, gimnastul, care este l
Campionul mondial Marian Dragulescu (foto stanga) a fost avansat de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, la gradul de inspector de politie.

Totodata, in cadrul festivitatii ce a avut loc ieri la sediul MAI, gimnastul, care este legitimat la clubul Dinamo Bucuresti, a fost recompensat si cu suma de 5.000 RON. Dragulescu a cucerit doua medalii de aur, la sol si la sarituri, la Campionatul Mondial desfasurat saptamana trecuta la Aarhus, in Danemarca, si si-a imbogatit palmaresul de invidiat, care cuprinde 16 medalii europene, dintre care zece de aur, opt medalii mondiale, sase dintre ele din cel mai pretios metal, si trei medalii olimpice. Pentru rezultatele de exceptie obtinute de-a lungul carierei sale, Dragulescu a mai primit alte distinctii importante din partea Presedintiei Romaniei, ultima dintre ele, Ordinul ""Meritul Sportiv clasa II"", in 2004, iar ministrul Vasile Blaga a propus ca sportivului sa i se confere Ordinul ""Meritul Sportiv clasa I"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.