Prezentatoarea stirilor sportive este atrasa de scena Pe Crina Abrudan o cunoasteti de la Antena 1. Prezinta stirile sportive. Insa nu multi stiu ca frumoasa oradeanca isi dorea sa fie actrita. ""Tatal meu este actor, asa ca am crescut in teat

Prezentatoarea stirilor sportive este atrasa de scena

Pe Crina Abrudan o cunoasteti de la Antena 1. Prezinta stirile sportive. Insa nu multi stiu ca frumoasa oradeanca isi dorea sa fie actrita. ""Tatal meu este actor, asa ca am crescut in teatru. Prietenii familiei mele erau tot actori, prin urmare am fost inconjurata mereu de membrii acestei bresle. Tocmai de aceea am visat sa ajung si eu, la randul meu, actrita"", isi aminteste Crina.

COPILARIE. Prin casa interpreta tot felul de roluri: ""A fost o perioada in care eram Mary Poppins. L-am rugat pe tatal meu sa-mi faca rost de coloana sonora a piesei. Invatasem toate cantecele si toata ziua ma plimbam cu umbrela prin casa. Apoi am descoperit-o pe «Coana Chirita». Am vazut piesele de nenumarate ori si ma «indragostisem» de Luluta"". Si cum in cariera unui actor deplasarile sunt inevitabile, nici Crina nu facea exceptie. ""Tata pleca des in turnee. Si o data cu el mergeam si eu. Cand il vedeam ca-si face bagajele, la fel faceam si eu. Si plecam in turnee... dintr-o camera in alta. Ajungeam, desfaceam bagajele, ma costumam pentru scena, imi jucam rolul, imi faceam din nou bagajele si plecam in alt «oras». Mai exact, in alta camera"", povesteste amuzata prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1.

ADMITERE. Timpul a trecut si joaca a devenit ceva serios. Insa nu intotdeauna iti iese asa cum ai planuit. Dupa ce s-a pregatit pentru admitere, si-a facut bagajele si a plecat la Cluj. ""Aveam un repertoriu bine pus la punct. Poezii de dragoste, poezii filozofice, fabule, monologuri. N-am fost insa acceptata. Mi s-a spus ca sunt prea mica si ca mai am timp sa invat. Aveam atunci 18 ani. Desi am fost dezamagita, mi-am spus ca trebuie sa continuu. Mai ales ca ma intalnisem cu oameni care venisera la examen pentru a patra, a cincea, chiar a sasea oara. Am apucat insa sa intru la Radio, in Oradea, si mi-a fost greu sa-mi mai parasesc orasul natal si slujba, pe care ajunsesem sa o indragesc foarte mult"", spune Crina.

Daca ar ajunge actrita, Crinei i-ar placea mai mult scena decat pelicula, totusi daca ar fi sa i se propuna un rol intr-un serial romanesc, l-ar accepta fara
probleme.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.