Faceti cunostinta cu noile destinatii propuse: Berlin, Milano, Atena, Madrid Este la moda sa calatoresti, iar Editura Litera International ne propune patru mari metropole europene - Berlin, Milano, Atena, Madrid. Patru destinatii, patru Ghidur

Faceti cunostinta cu noile destinatii propuse: Berlin, Milano, Atena, Madrid

Este la moda sa calatoresti, iar Editura Litera International ne propune patru mari metropole europene - Berlin, Milano, Atena, Madrid. Patru destinatii, patru Ghiduri Vizuale Turistice Top 10, format de buzunar, licenta DK. Practice, atat ca dimensiune, cat si ca mod de prezentare a informatiei, Ghidurile Vizuale Top 10 te indruma spre cele mai importante 10 obiective de vazut, de cumparat, de gustat, de gasit, de facut si... chiar de evitat!

ORASELE. Faceti asadar cunostinta cu Atena. Pentru cei mai multi, Atena inseamna Acropolele. Plus mancarea si bautura greceasca. Sau o escala inainte de asaltul insulelor. Important, dar superficial. Pentru cei care ajung sa o cunoasca si sa iubeasca, Atena e o stare de spirit... Madridul inseamna Muzeul Prado, unul dintre cele mai mari ale lumii, unde pot fi admirate creatiile lui El Greco si Goya, dar si Santiago Bernabeu, stadionul magic al echipei Real Madrid. Berlinul a inspirat dintotdeauna teama si respect. De cand a cazut Zidul Berlinului, simbol al Razboiului rece, capitala renascuta a Germaniei poate fi admirata in toata splendoarea sa. Cladirea Reichstagului, simbolul istoriei Germaniei, poarta Brandenburg, Muzeul Bode sunt numai cateva oferte. Milano e o destinatie ideala deopotriva pentru amatorii de shopping si pentru iubitorii de muzica clasica. Iar pentru cei care doresc sa faca pasul dinspre Dan Brown spre adevaratul Da Vinci pot admira tulburatoarea creatie a lui Leonardo, Cina cea de Taina, de la biserica Madonna delle Grazie.

SEMNALE EDITORIALE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.