Acua€™ 15 ani visam inca la vremea cand o sa avem telefon fix. Era o aventura sa-l sun pe unchiua€™ Relu, de la Bucuresti. Trebuia sa ma duc cu bicicleta la Posta, vreo sase kilometri. Strigam la poarta postaritei si ma rugam sa a
Acua€™ 15 ani visam inca la vremea cand o sa avem telefon fix. Era o aventura sa-l sun pe unchiua€™ Relu, de la Bucuresti. Trebuia sa ma duc cu bicicleta la Posta, vreo sase kilometri. Strigam la poarta postaritei si ma rugam sa auda. Posta asta era in casa unei femei cu frica lui Dumnezeu, dar cam fudula de urechi. Daca aveam noroc, vorbeam si cu unchiua€™ Relu. Eram taxat dupa o formula pe care nu am reusit sa o inteleg. Acua€™ 10 ani visam la vremea cand o sa avem telefon mobil. Era cool, de dimensiunile unei arme albe, aveau numai oamenii de afaceri sau valutistii si te taxa la minut. Acua€™ nu mai viseaza nimeni, nici macar la videotelefonie. Avem patru operatori 3G si costa cateva zeci de centi sa faci videocalling cu verisoara de la Paris. Cu matusa din America trebuie sa te vezi zilnic pe Messanger, altfel risti sa te scoata din testament. ""Pai bine, mai Gigele, ce te costa sa intri si tu pe chat?"". Videochatul pe internet se plateste doar daca vrei sa o vezi pe vecina Fifi cand se da pe iFriends (prietenii stiu de ce). Tare curios sunt la ce om mai visa peste 15 ani, cand pana si Fifi o sa fie fumata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.