Nu va era dor de Betty de la Etnic?... Nici noua. Dar ne-a placut atat de mult un comunicat trimis de casa de productie RBA, incat am zis sa vi-l prezentam pentru a va mai inveseli o tara. Atentie, incepem! ""Invitata sa cante la o nunta care
Nu va era dor de Betty de la Etnic?... Nici noua. Dar ne-a placut atat de mult un comunicat trimis de casa de productie RBA, incat am zis sa vi-l prezentam pentru a va mai inveseli o tara. Atentie, incepem!

""Invitata sa cante la o nunta care a avut loc in Bucuresti la un restaurant de lux, trupa Etnic a fost asteptata cu nerabdare de invitati, dar cea mai emotionata de prezenta trupei a fost chiar mireasa. Si asta pentru ca, asa cum le-a declarat insasi proaspata sotie, aceasta este o mare fana a trupei, in special a piesei «Blestem», mergand pana acolo incat a fost la un pas de a-si comanda o rochie de mireasa exact ca cea din videoclipul piesei, numai ca in varianta alba. Evident ca piesa a fost ceruta in mod special, iar mireasa a cantat alaturi de fete privindu-l «gingas» pe sotul sau in timp ce interpreta blesteme"". Ce ""gingas!""... Continuam... ""«Nu este prima data cand ni se cere sa cantam aceasta piesa la o nunta. Trebuie sa le facem pe plac mireselor, desi nu ni se pare tocmai potrivit sa iti incepi casnicia cu un blestem»,
ne-a declarat Bety amuzata"". Poate PR-ul care a scris acest comunicat ar avea mai mult succes daca s-ar apuca sa cante ""Blestem"" in locul lui Betty! (Narcisa Urechiusa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.