Scriitor
Varsta: 63 de ani Scriitorul Aurel Sasu a lansat ieri cea mai ampla lucrare de lexicografie literara publicata in cultura romana, numita ""Dictionarul biografic al literaturii romane"". Lucrarea face parte din Colectia ""Marile di
Scriitor
Varsta: 63 de ani Scriitorul Aurel Sasu a lansat ieri cea mai ampla lucrare de lexicografie literara publicata in cultura romana, numita ""Dictionarul biografic al literaturii romane"". Lucrarea face parte din Colectia ""Marile dictionare"" a Editurii Paralela 45 si ofera informatii la zi despre 2.301 scriitori de la inceputurile literaturii romane pana in prezent. E prima data in cultura romana cand volumele unei lucrari de asemenea anvergura apar simultan si este primul dictionar in care pot fi regasite fisele bio-bibliografice ale autorilor romani din diaspora. Aurel Sasu este autorul a peste 20 de volume de istorie si critica literara. A obtinut Premiul Uniunii Scriitorilor in 1995 si in 2001. Pentru lansarea acestei lucrari de referinta, Jurnalul National il declara pe Aurel Sasu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.