Apartinand aceluiasi patron, Poli si Poli II se vor intalni pe Stadionul ""Dan Paltinisanu"". Marian Iancu poate fi fericit. Poli Timisoara este ca si promovata in optimile Cupei Romaniei, dupa ce tragerea la sorti programata ieri la sediul FRF

Apartinand aceluiasi patron, Poli si Poli II se vor intalni pe Stadionul ""Dan Paltinisanu"".

Marian Iancu poate fi fericit. Poli Timisoara este ca si promovata in optimile Cupei Romaniei, dupa ce tragerea la sorti programata ieri la sediul FRF a consfintit drept adversara a ""violetilor"" pe nimeni alta decat echipa satelit care activeaza in Liga a II-a.

INECHITABIL. Relansata sub egida unui nou sponsor, Cupa Romaniei s-a dovedit ieri pentru unii muma, iar pentru altii ciuma. Daca Poli Timisoara a picat cu Poli II, urmand sa joace in familie pentru calificare, alte echipe din Divizia A sunt nevoite sa se confrunte intre ele. O situatie similara s-a petrecut in Liga Campionilor, cand Chelsea a picat cu TSKA Moscova, desi ambele echipe ii apartin lui Roman Abramovici.

MAI GREU PENTRU STEAUA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.