De multe ori am auzit expresia ""Cei din urma vor fi cei dintai"", insa de prea putine ori am crezut-o. Carpen Ardeleanu Dumitru, 46 ani, a castigat 380 de milioane de lei si este cel dintai castigator de Jackpot din Buzau. A cumparat ziarul si
De multe ori am auzit expresia ""Cei din urma vor fi cei dintai"", insa de prea putine ori am crezut-o. Carpen Ardeleanu Dumitru, 46 ani, a castigat 380 de milioane de lei si este cel dintai castigator de Jackpot din Buzau. A cumparat ziarul si isi facea griji ca nu-l mai prinde, pentru ca era la coada si era ultimul ziar de pe taraba. Inainte sa puna mana pe el, vanzatoarea i-a spus cu un soi de aer mistic urban: ""Cei din urma vor fi cei dintai"". Asa a si fost! Dupa ce a verificat seriile talonului castigator s-a pus pe dat telefoane celor doi copii ai lui si sotiei. Reactie neasteptata, nimeni nu-l credea, banuind ca este inca una din glumele dlui Dumitru. Asa s-a intamplat si acum 20 de ani, cand a castigat ultima oara un premiu. Se afla pe litoral si dintr-o gluma a castigat un radiocasetofon. Atunci i-a fost de asemenea foarte greu sa-si convinga familia ca a castigat. Dupa ce a primit si confirmarea de la redactia ziarului, bucuria a fost impartasita de toata familia. Baiatul cel mare isi poate face reparatiile de mult promise la masina. Si cum ""Milionar peste noapte"" nu devii in fiecare zi, este prilejul cel mai bun pentru a anunta toti oamenii cu care intri in contact de marele tau noroc. Astfel ca dl Dumitru a anuntat de castigul lui cu Jurnalul National pana si la banca din Buzau. Banii castigati nu vor fi risipiti in chefuri interminabile cu prietenii pentru a sarbatori, ci avand in vedere ca este un serios om de afaceri, banii vor lua drumul agriculturii si comertului, cele doua domenii in care profeseaza. Se pare ca toti cititorii nostri lucreaza la bunul mers al economieia€¦ Cercul castigatorilor este inca deschis si asteapta sa mai cuprinda si alti norocosi dintre cititorii ziarului. Ceea ce inseamna ca maine ai putea fi chiar tu.
""Milionar peste noapte"". Se intampla numai cu Jurnalul National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.