Primul Centrul de pregatire pentru responsabilizare parentala din Sectorul 2 al Capitalei va functiona incepand de maine, 12 octombrie, ora 11.00, in incinta Complexului de servicii "Casa din Tei" (str. Gheorghe Serban nr. 7A). Principalul scop al in
Primul Centrul de pregatire pentru responsabilizare parentala din Sectorul 2 al Capitalei va functiona incepand de maine, 12 octombrie, ora 11.00, in incinta Complexului de servicii "Casa din Tei" (str. Gheorghe Serban nr. 7A). Principalul scop al infiintarii Centrului este instruirea si incurajarea familiilor apte sa adopte copii sau celor care deja au adoptat, prin perfectionarea in cadrul unor cursuri interactive de formare si educare parentala sustinute de specialisti in domeniu. "Primaria Sectorului 2 urmareste sa ofere nu numai parintilor, ci si copiilor aflati in sistemul de protectie sansa de a ajunge in mijlocul unor familii capabile sa le ofere dragostea si intelegerea necesara, cunoscand drepturile micutilor si problemele pe care acestia le au la integrarea intr-un camin", ne-a declarat dr. Monica Nedef, sefa Directiei de Protectia Copilului.
Parintii din Sectorul 2 interesati sa afle cat mai multe informatii despre etapele unei adoptii si solicita consiliere in acest domeniu, sunt asteptati in fiecare zi de joi, intre orele 16.30-18.30, la Centrul de pregatire pentru responsabilizare parentala din incinta Complexului "Casa din Tei". Pana la inaugurarea acestui Centru, Primaria Sectorului 2 si Asociatia "Amici dei Bambini" au organizat in perioada iulie 2005 - septembrie 2006 numeroase cursuri de formare despre adoptie, de care s-au aratat interesate foarte multe cupluri de viitori parinti, care au astfel sansa sa parcurga mai usor etapele necesare unei adoptii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.