- Investitiile Raiffeisen Asset Management pe pietele externe au avut randamente anuale cuprinse intre 18 si 38% in 2006 si au ajuns la aproape 5 milioane de euro. In ultimii ani, ritmul de crestere economica in tarile emergente a fost de doua ori ma
- Investitiile Raiffeisen Asset Management pe pietele externe au avut randamente anuale cuprinse intre 18 si 38% in 2006 si au ajuns la aproape 5 milioane de euro. In ultimii ani, ritmul de crestere economica in tarile emergente a fost de doua ori mai mare decat cresterea economica la nivel mondial.
- CNVM a hotarat retragerea de la tranzactionare a titlurilor UPETROM 1 Mai Ploiesti din piata Rasdaq, incepand din data de 6 februarie 2007, la solicitarea actionarilor, care ofera un pret de retragere de 2,838 lei/actiune, a informat marti compania. Retragerea va fi insotita de radierea valorilor mobiliare din evidenta CNVM. Comisia a dat curs adreselor trimise de companie in noiembrie 2006 si ianuarie 2007, se precizeaza in comunicat.
- Valoarea schimburilor incheiate luni in piata Rasdaq a fost de 6,68 milioane lei (1,98 milioane euro), in crestere circa 68% fata de sedinta anterioara, tranzactiile fiind dominate de actiunile companiilor Dafora Medias si Mittal Steel Roman.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.