Mai multi suporteri bielorusi, aflati in stare de ebrietate, au provocat incidente si au fost evacuati din incinta stadionului dupa ce au intrat in conflict cu fanii romani, in prima repriza a meciului dintre Romania si Belarus. Fanii din Belarus au
Mai multi suporteri bielorusi, aflati in stare de ebrietate, au provocat incidente si au fost evacuati din incinta stadionului dupa ce au intrat in conflict cu fanii romani, in prima repriza a meciului dintre Romania si Belarus. Fanii din Belarus au aruncat, dupa ce Romania a inscris golul de 2-0, in minutul 10, cu o fumigena peste gardul ce ii despartea de sectorul unde se aflau suporteri romani (n.r. - in acel sector de peluza se aflau fani rapidisti). Fumigena a fost aruncata inapoi, in sectorul bielorusilor, din tribuna I. Obiectul a continuat sa fie aruncat dintr-o parte in alta, iar apoi suporterii romani au inceput sa arunce cu scaune. In urma acestor incidente, jandarmii au intervenit, iar 50 de suporteri bielorusi au fost evacuati cu forta si urmeaza sa fie identificati. Sustinatorii Belarusului aveau rani pe fata si au scandat "Ceausescu!" in timp ce ieseau din stadion. Fanii romani au incercat sa rupa cordonul de jandarmi si sa se apropie de bielorusi si le-au rupt acestora un banner care ramasese pe gard. Dupa interventia jandarmilor, fanii romani au inceput sa scandeze: "Libertate pentru suporteri!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.