Invitati sa concerteze pentru comunitatile de romani din Chicago,New Jersey, New York si Memphis, membrii trupei De la Vegas nu au ratat prilejul de a vizita Graceland-ul, casa memoriala a lui Elvis Presley. In adolescenta, Daniel Robu obisnuia

Invitati sa concerteze pentru comunitatile de romani din Chicago,New Jersey, New York si Memphis, membrii trupei De la Vegas nu au ratat prilejul de a vizita Graceland-ul, casa memoriala a lui Elvis Presley.

In adolescenta, Daniel Robu obisnuia sa cante la chitara celebrele melodii ale regelui rock-ului, Elvis Presley, vrajindu-si astfel colegele de scoala.

PIESE DE MUZEU. Acum, ca tot s-au aflat la o aruncatura de bat de casa din Memphis a idolului lor, Daniel si Silvia au tinut mortis sa-si lase semnatura pe zidul care inconjoara Graceland-ul: ""Milioane de fani s-au iscalit pe gard, in semn de pretuire pentru Elvis, asa ca nu ne-am putut abtine nici noi. Apoi am fost la mormantul lui, si numai gandul ca pe acolo au fost cele mai mari personalitati ale vietii artistice si nu numai te face sa te simti privilegiat"". Impreuna cu Silvia, partenera sa de scena, Daniel s-a aflat la un metru de celebrele costumatii ale starului rock: ""Aceste tinute sunt pastrate foarte atent la temperatura constanta si la lumina foarte bine controlata pentru a nu se degrada. Am fost impresionati de arhitectura unica, personala, a fiecarei incaperi a casei, de multitudinea de trofee obtinute in cariera, cat si de muzeul in care sunt pastrate masinile regretului star. Am admirat motocicletele lui Elvis, dar si celebrul Cadillac roz"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.