O masina care circula in fata coloanei prezidentiale ce se deplasa la Targul International Bucuresti (TIB), unde presedintele Traian Basescu urma sa deschida festivitatile, a accidentat o tanara. Incidentul de pe una dintre aleile de la Romexpo s-a p
O masina care circula in fata coloanei prezidentiale ce se deplasa la Targul International Bucuresti (TIB), unde presedintele Traian Basescu urma sa deschida festivitatile, a accidentat o tanara. Incidentul de pe una dintre aleile de la Romexpo s-a petrecut ieri dimineata. Masina, un Logan albastru, cu nr. B-52-WPT, apartinand Administratiei Prezidentiale, condusa de un subofiter al Serviciului de Protectie si Paza (SPP), circula cu viteza redusa. Potrivit SPP, autovehiculul nu era inclus in pachetul de securitate, acesta aflandu-se la aproximativ 400-450 metri in fata coloanei oficiale. In autoturism se aflau cameramanul si fotograful de la Palatul Cotroceni. Dupa ce tanara in varsta de 23 de ani, care, potrivit Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, matura aleea, a fost lovita, Traian Basescu a coborat din masina pentru a vedea care este situatia.
Victima, Petronela Sandulescu, din Drobeta Turnu Severin, a fost transportata de urgenta la Spitalul Elias pentru acordarea ingrijirilor medicale, iar in prezent starea ei este stabila. Tot SPP a precizat, ieri, ca tanara nu s-a asigurat cand a incercat sa traverseze aleea din incinta Romexpo.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.