Regele rock'n'roll-ului, Elvis Presley, si cea mai celebra stea de cinema din toate timpurile, Marilyn Monroe, au avut o aventura de o noapte intr-un hotel, in 1956, a dezvaluit fostul agent al cantaretului, Byron Raphael, intr-un interviu pentru "Ne
Regele rock'n'roll-ului, Elvis Presley, si cea mai celebra stea de cinema din toate timpurile, Marilyn Monroe, au avut o aventura de o noapte intr-un hotel, in 1956, a dezvaluit fostul agent al cantaretului, Byron Raphael, intr-un interviu pentru "New York Daily Post". Raphael, care s-a ocupat multa vreme si de aranjarea partidelor sexuale cu femei frumoase pentru Presley, a declarat ca a pastrat acest secret pentru ca protagonistii erau in acel moment doi dintre cei mai faimosi oameni din Statele Unite si, in plus, Marilyn era casatorita cu scriitorul Arthur Miller.
50 de ani mai tarziu, Raphael a declarat ca Elvis "nu ar fi renuntat" sa aiba o aventura cu Marilyn, care era cu noua ani mai in varsta decat regele rock and roll-ului, dupa ce diva isi exprimase public refuzul de a se intalni cu el. "Intr-o seara mi-a spus ca vrea o partida cu o femeie care sa fie o adevarata bomba sexy. Marilyn il refuzase pentru ca propunerea de a se intalni cu Presley (facuta intr-o prima faza de greii de la Hollyoowd) fusese prea pe fata. Nu credeam insa ca Elvis a renuntat vreo clipa la ideea de a o avea", povesteste Raphael.
"Doua saptamani mai tarziu, intr-o noapte ploioasa, Elvis m-a sunat si mi-a spus: <<Du-te sa o iei>>. (...) Am adus-o la Beverly Wilshire si am urcat in apartamentul inchiriat de el. Fara sa-si adreseze nici un cuvant, au inceput sa se sarute. Eram efectiv in stare de soc si n-am stiut cum sa reactionez. Marilyn i-a spus apoi "te descurci destul de bine pentru un chitarist". Dupa nici doua minute au intrat in dormitor. Nu stiam ce ar trebui sa fac in continuare, asa ca am preferat sa merg la bar si sa-mi pun ceva de baut. M-am trantit apoi pe o canapea. Usa de la intrarea in dormitor era crapata, asa ca la un moment dat i-am vazut umbland goi prin camera. Mai tarziu am adormit si nu mai stiu ce s-a intamplat si nici cand a plecat Marilyn. Peste cateva zile cand am adus vorba de Marilyn, Elvis mi-a spus "e o fata de treaba, dar e un pic cam mare pentru mine", a mai povestit Raphael. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.