Demonstratia de forta a francezilor, aplaudata frenetic la final de public, a spulberat pana si optimismul incurabil al patronului Gigi Becali. Antrenorul Cosmin Olaroiu si jucatorii Stelei au fost si ei impresionati de valoarea campioanei Frantei.

Demonstratia de forta a francezilor, aplaudata frenetic la final de public, a spulberat pana si optimismul incurabil al patronului Gigi Becali. Antrenorul Cosmin Olaroiu si jucatorii Stelei au fost si ei impresionati de valoarea campioanei Frantei.

""Nu am avut emotii, pentru ca dupa primele15 minute mi-am dat seama ca, daca jucam 100 de ani, tot nu putem sa le dam gol. Nu am avut nici o sansa, nu ne-au dat nici o sansa. Se poate specula ca am primit un gol aiurea, dar chiar daca intrai cu 0-0 la pauza, ei jucau altceva dupa aceea. Este prea mare diferenta de valoare intre noi si Lyon"", a spus, resemnat, patronul Stelei, Gigi Becali.

CONFIRMARE. Antrenorul Cosmin Olaroiu nu era nici el surprins de forta adversarului. ""Am intalnit o echipa, asa cum am anticipat, extrem de puternica, organizata si care ne-a dat putine sanse. In repriza a doua, o echipa ca Lyon a stiut sa fructifice avantajul de un gol cu care a intrat la pauza. Chiar daca apoi au inscris dintr-o faza fixa, au stapanit jocul, ne-au dominat din punct de vedere fizic. Totusi, chiar daca am pierdut, cred ca diferenta de scor este mare fata de raportul de forte din teren."" Tehnicianul stelist a mai explicat: ""Era evidenta diferenta intre cele doua echipe, dar ne-am straduit sa facem fata unui asemenea joc. Nu este deloc usor sa joci in fata unei asemenea echipe. Nu am reusit sa avem o posesie si este greu sa rezisti daca nu ai posesie. Daca nu tii mingea, este greu sa rezisti pana la final. Nu cred ca victoria francezilor poate fi pusa la indoiala"".

JUCATORI. Banel Nicolita a sintetizat si el: ""S-a vazut ca au o experienta mai mare in Liga Campionilor. In cariera mea, n-am intalnit o echipa mai puternica. Era si normal ca publicul sa-i aplaude"". Mihata Nesu a fost realist: ""A fost un meci intre o echipa valoroasa si una care a ajuns dupa zece ani in Liga Campionilor si care mai are de muncit pentru a ajunge la nivelul celorlalte echipe"". Turnurile de control ale defensivei steliste au laudat si ele pe Olympique Lyon. ""Cred ca Lyon va castiga la pas grupa, poate chiar fara infrangere. Este o echipa completa"", a spus Sorin Ghionea, in vreme ce Dorin Goian a declarat: ""Au demonstrat ca sunt mai buni si ca sunt o echipa mare. Lyon este o candidata certa la cucerirea trofeului. Sper sa fim mai curajosi cu Real si sa prindem o zi mai buna"".

ANTRENAMENT CU PUBLIC


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.