Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, s-a aratat foarte deranjat de afirmatiile fostului director tehnic al echipei, Costica Stefanescu, acesta fiind de parere ca gruparea alb-albastra va retrogdrada in liga a II-a fara a indeplini macar b
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, s-a aratat foarte deranjat de afirmatiile fostului director tehnic al echipei, Costica Stefanescu, acesta fiind de parere ca gruparea alb-albastra va retrogdrada in liga a II-a fara a indeplini macar baremul impus de LPF si FRF. "Nu este posibil ca un om care m-a costat, in mai putin de doua luni, 20.000 de dolari, sa spuna ca Universitatea nu va face nici macar baremul. Multi mi-au spus ca fac cea mai mare greseala aducandu-l pe Stefanescu, dar m-am impotrivit si l-am adus in speranta ca ne va ajuta. A vorbit, insa, mult si a facut foarte putin", a spus Mititelu. Stefanescu a venit la Craiova pentru a-l ajuta pe fostul antrenor-jucator Ovidiu Stanga, insa a plecat de la Universitatea in momentul in care toata conducerea tehnica a echipei a demisionat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.