Partida dintre Dinamo si Steaua a fost destul de linistita pe teren, in ciuda celor doua cartonase rosii aratate de Corpodean. La final, nervii au rabufnit, iar Sorin Ghionea a fost la un pas de a se lua la bataie cu directorul sportiv al FC Dinamo,
Partida dintre Dinamo si Steaua a fost destul de linistita pe teren, in ciuda celor doua cartonase rosii aratate de Corpodean. La final, nervii au rabufnit, iar Sorin Ghionea a fost la un pas de a se lua la bataie cu directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Danilescu, pe tunelul ce duce spre vestiare. Ghionea l-a injurat pe Danilescu, iar acesta din urma i-a aratat tabela de marcaj cu scorul final, moment in care fundasul stelist l-a scuipat pe oficialul dinamovist si a sarit la bataie, conflictul fiind insa aplanat de cei din jur, printre care se afla si Cosmin Olaroiu. De asemenea, la finalul partidei, jucatorii dinamovisti Liviu Ganea, Dan Codreanu si Dorin Mihut, care au urmarit meciul din tribuna, au vrut sa patrunda pe pista de atletism din dreptul tribunei oficiale, insa accesul le-a fost interzis de catre jandarmi. Mihut a imbrancit si insultat doi reprezentanti ai Jandarmeriei, care l-au impins si au inchis poarta de acces. Cei trei au reusit totusi sa patrunda pe teren, dupa interventia ofiterului de presa al FC Dinamo, moment in care Mihut a injurat un jandarm. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.