Doua grupuri inarmate cu o sabii si cutite de bucatarie au fost la un pas de a se lua la bataie, in noaptea de marti spre miercuri, in centrul Brasovului, conflictul fiind aplanat de fortele de ordine. Sectia 3 Politie Brasov a fost sesizata telefoni
Doua grupuri inarmate cu o sabii si cutite de bucatarie au fost la un pas de a se lua la bataie, in noaptea de marti spre miercuri, in centrul Brasovului, conflictul fiind aplanat de fortele de ordine. Sectia 3 Politie Brasov a fost sesizata telefonic despre faptul ca pe Bulevardul Grivitei, in zona centrala a orasului, doua grupuri de persoane sunt implicate intr-o altercatie verbala violenta. Patrulele mobile ale sectiei de Politie s-au deplasat la fata locului, unde, impreuna cu o patrula a Jandarmeriei Brasov, au aplanat conflictul inainte ca acesta sa degenereze in violente fizice.
Scandalul dintre cele doua grupuri, formate din trei, respectiv cinci persoane, a izbucnit dupa ce cainele lui Dan P., de 22 de ani, l-a muscat de mana si abdomen pe Arthur N., in varsta de 31 de ani. Persoanele implicate in scandal au fost duse la sediul Sectiei 3 Politie, oamenii legii confiscand o sabie cu lungimea de 30 de centimetri si doua cutite de bucatarie cu lama de zece, respectiv 15 centimetri. "Se fac cercetari pentru a se stabili exact vinovatia fiecarui participant. Pana acum, s-au retinut infractiunile de posesie fara drept de arme albe si neluarea masurii de impiedicare a atacului canin", a declarat Teodor Serbanescu, seful Jandarmeriei Brasov. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.