Cel de-al 9-lea album din cariera grupului Krypton urmeaza sa apara pe piata la 29 noiembrie, fiind editat de Cat Music/Media Services. Ziua lansarii coincide cu ziua de nastere a lui Eugen Mihaescu, liderul formatiei: ""De ziua de nastere imi fa
Cel de-al 9-lea album din cariera grupului Krypton urmeaza sa apara pe piata la 29 noiembrie, fiind editat de Cat Music/Media Services.

Ziua lansarii coincide cu ziua de nastere a lui Eugen Mihaescu, liderul formatiei: ""De ziua de nastere imi fac cadou acest disc, este al 9-lea album si, indiferent de cine a trecut si a cantat in formatie, conteaza ce a ramas: muzica Krypton. Sper sa avem noroc si sa dea Dumnezeu sa ramanem impreuna, eu sunt incantat de colegii mei, sunt supermuzicieni si supermeseriasi, oameni care traiesc din muzica pentru muzica.""
COMERCIAL. De-a lungul timpului, prin Krypton a trecut o serie intreaga de instrumentisti, insa muzica ""s-a pastrat"", ramanand un rock comercial, placut la ascultat, cu versuri frumoase. ""Noul disc va avea zece piese noi, dar mult mai rock decat a sunat Krypton in componentele anterioare, iar asta se datoreaza colegilor mei, Ionut ""John"" Micu (ex-Talisman, ex-Ovidiu Lipan), Catalin Fotin - chitara bas, Puiu Mircea - claviaturi si in special noului vocal, Toni Seicarescu"", a mai spus Eugen. (Alex Revenco)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.