Consortiul format din firmele PA&CO International, Euroconstruct si Spedition UMB a castigat licitatia pentru constructia tronsonului de autostrada Bucuresti-Ploiesti, cu o oferta de 200 de milioane de euro, a anuntat, ieri, ministrul Transportur
Consortiul format din firmele PA&CO International, Euroconstruct si Spedition UMB a castigat licitatia pentru constructia tronsonului de autostrada Bucuresti-Ploiesti, cu o oferta de 200 de milioane de euro, a anuntat, ieri, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Lucrarile vizeaza constructia autostrazii de la kilometrul 19,5 la Ploiesti. Pentru proiect au depus oferte alte trei companii, respectiv Strabag (Austria), Vinci (Franta) si Vegyepszer (Ungaria). Euroconstruct, companie detinuta de patronii restaurantului Golden Blitz, a castigat mai multe contracte in ultimii ani cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, inclusiv pentru reparatia autostrazii Bucuresti-Pitesti. In 2005, firma detinuta de Dan Besciu si Sorin Vulpescu a castigat, alaturi de alte cinci companii, o licitatie pentru intretinerea celor o suta de artere principale ale municipiului Bucuresti pe o perioada de cinci ani, in baza unor contracte cu o valoare cumulata de 106 milioane euro. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.