Antrenor FC Steaua Bucuresti
Varsta: 37 de ani Echipa Steaua Bucuresti a debutat cu o victorie in grupa E a Ligii Campionilor, impunandu-se miercuri in deplasare cu scorul de 4-1 (3-1) in fata formatiei Dinamo Kiev, intr-un meci din prima eta
Antrenor FC Steaua Bucuresti
Varsta: 37 de ani Echipa Steaua Bucuresti a debutat cu o victorie in grupa E a Ligii Campionilor, impunandu-se miercuri in deplasare cu scorul de 4-1 (3-1) in fata formatiei Dinamo Kiev, intr-un meci din prima etapa a competitiei. ""Cred ca este o victorie fericita pentru un debut intr-o competitie de asemenea anvergura. Baietii au fost extraordinari, au luptat mult, si-au dorit sa castige. Nu ma asteptam la o victorie atat de categorica, dar ma asteptam la o victorie"", a spus Olaroiu. Tehnicianul a adaugat ca evolutia Stelei din meciul de miercuri demonstreaza ca fotbalul romanesc este in ascensiune. Pentru calificarea Stelei in grupele Ligii Campionilor si pentru aceasta victorie, Jurnalul National il declara pe Cosmin Olaroiu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.