Actionarii diviziei de leasing a BCR au decis schimbarea denumiri societatii in BCR Leasing IFN. Societatea va fi administrata de un consiliu format din cinci membri, inclusiv presedintele acestuia, numiti pe o perioada de patru ani. Claudiu Stanescu
Actionarii diviziei de leasing a BCR au decis schimbarea denumiri societatii in BCR Leasing IFN. Societatea va fi administrata de un consiliu format din cinci membri, inclusiv presedintele acestuia, numiti pe o perioada de patru ani. Claudiu Stanescu va ocupa in continuare functia de presedinte al Consiliului de Administratie. Comitetul Director al BCR Leasing este format din sapte membri, respectiv directorul general, directorul general adjunct si cinci directori ai directiilor societatii. Compania are un capital social de 15 milioane de lei, impartit in 100.000 de actiuni nominative, in valoare de 150 de lei fiecare. Banca Comerciala Romana detine pachetul majoritar, cu 79,132% din titluri. Societatea Financiara controleaza 10% din actiuni, iar Omniasig, Asiban si BCR Securities au cate o cota de 0,275%. Structura actionariatului este completata de persoane fizice, acestea cumuland 10,043% din capitalul social. Compania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de peste sapte milioane de euro si un profit net de 5,2 milioane euro. BCR Leasing a finantat in primul semestru al acestui an bunuri in valoare de 142,8 milioane de euro, ocupand primul loc in topul membrilor Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.