Grigore Pop, inegalabilul condeier al divertismentului de televiziune, s-a stins din viata. De-a lungul anilor, activitatea sa in domeniul umorului si al satirei, sustinuta de colaborarea cu artisti precum Toma Caragiu, Amza Pellea, Stefan Banica sau
Grigore Pop, inegalabilul condeier al divertismentului de televiziune, s-a stins din viata. De-a lungul anilor, activitatea sa in domeniul umorului si al satirei, sustinuta de colaborarea cu artisti precum Toma Caragiu, Amza Pellea, Stefan Banica sau Dem Radulescu, a facut din Grigore Pop unul dintre cei mai cunoscuti realizatori ai emisiunilor de varietati din Televiziunea Romana.
Grigore Pop, tatal colegei noastre Luciana Pop, si-a dorit sa raspandeasca zambetul in intreaga lume. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Inmormantarea va avea loc azi, 12 septembrie, la ora 13:00, la Cimitirul Belu ortodox.
Redactia ZIUA transmite familiei sincere condoleante si este alaturi de Luciana in aceasta grea pierdere.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.