De numele actualului antrenor al poloistilor romani se leaga si ultimul mare rezultat al reprezentativei, Vlad Hagiu fiind component de baza al echipei Romaniei care ocupa, in urma cu 13 ani, la Sheffield, un onorant loc patru la Campionatul European
De numele actualului antrenor al poloistilor romani se leaga si ultimul mare rezultat al reprezentativei, Vlad Hagiu fiind component de baza al echipei Romaniei care ocupa, in urma cu 13 ani, la Sheffield, un onorant loc patru la Campionatul European. "Acum 13 ani jucam pentru Romania alaturi de Simion (n.n. - cel care se ocupa astazi de pregatirea portarilor), dar si de tanarul, pe atunci, Florin Bonca, cel care acum este capitanul echipei. Avem o sansa uriasa sa egalam si, de ce nu, sa depasim acea performanta, deoarece vom juca in barajul pentru semifinale cu invingatoarea dintre Grecia si Italia, doua echipe care au o valoare apropiata de echipa noastra", a declarat ieri, nostalgic, Hagiu, care si-a reamintit cu placere faptul ca in 1993 a fost declarat, alaturi de celebrul Estiarte si de actualul antrenor al Greciei, Alesandro Campagna, cel mai bun jucator al turneului final. (Tiberiu RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.