Principalul actionar de la FC Rapid, George Copos, a declarat ca se gandeste foarte serios sa se retraga din fotbal. "Daca am pus presiune pe echipa, cum am facut-o sezonul trecut, nu a fost bine, daca nu ma implic, cum s-a intamplat in ultima perioa
Principalul actionar de la FC Rapid, George Copos, a declarat ca se gandeste foarte serios sa se retraga din fotbal. "Daca am pus presiune pe echipa, cum am facut-o sezonul trecut, nu a fost bine, daca nu ma implic, cum s-a intamplat in ultima perioada, iarasi nu este bine! Eu sunt judecat, sunt considerat un nenorocit si scuipat de toata lumea, indiferent ce fac. Si cu toate astea, m-am dat peste cap si i-am adus pe Mazilu, Lazar si Stancu la Rapid", a declarat Copos. Oficialul rapidist a adaugat ca se gandeste foarte serios ca dupa ce FC Rapid va semna contractele cu cei trei jucatori, sa plece definitiv din fotbal. "Este o decizie la care ma gandesc in ultimele zile, pur si simplu m-am saturat! Sunt dispus sa cedez actiunile fie actualilor actionari, fie altor persoane interesate sa investeasca la acest club", a mentionat Copos. Pe de alta parte, Copos s-a aratat dispus sa accepte ca Jean Valvis, actionar cu care se afla in conflict de aproximativ doua luni, sa se ocupe de marketing si de imaginea clubului giulestean. "Daca Valvis vrea sa se ocupe de marketing si imagine, eu sunt de acord. Accept orice pentru binele echipei. In plus, sunt ardelean si iert foarte usor. Ramane sa vedem daca si ceilalti actionari sunt de acord cu acest lucru. Din pacate, in momentul de fata, ceea ce lipseste Rapidului este un management la nivel european", a completat Copos. Anuntul-soc al lui Copos a venit imediat dupa ce acesta a perfectat transferurile celor trei jucatori ai Sportului Studentesc, Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu, care au semnat ieri contracte cu gruparea giulesteana pe patru ani, cu optiune de prelungire pe inca un sezon. Mazilu, Lazar si Stancu au efectuat inca de marti seara vizita medicala. Singura problema este legata de Mazilu, care astepta diagnosticul unei radiografii de la o clinica din Belgia. "Inca nu am semnat contractele, dar ne-am pus de acord cu Sportul in privinta transferurilor. Cei trei au efectuat deja vizita medicala la INMS, precum si controale la doua clinici particulare din Bucuresti. Maine dimineata (nr. - ieri) urmeaza sa trimitem RMN-ul unuia dintre jucatori in Belgia, pentru a vedea care este situatia lui exacta. In principiu, toti jucatorii sunt apti, nu au nici un fel de problema, insa vom astepta un raspuns si de la clinica din Belgia. Acesta ar putea veni in jurul pranzului, iar imediat ce vom primi raspunsul vom semna contractele la Crowne Plaza", a declarat Copos marti seara. In schimbul celor trei, Rapid il va ceda pe mijlocasul Marius Postolache, precum si cele 50 de procente pe care le detine din drepturile asupra mijlocasului Tiberiu Balan, actualmente in lotul Sportului. De asemenea, Rapid va achita si 2.000.000 de euro gruparii din Regie pentru transferul celor trei jucatori. "Suma pe care trebuie sa o platim in afara celor doi jucatori, nu este foarte mare. O sa platim aproximativ doua milioane de euro, o suma mica avand in vedere valoarea celor trei", a mai declarat Copos. (MIG)
Mazilu, C. Lazar si S. Stancu sunt ai Rapidului
Regia se muta in Giulesti
Cei trei ex-"studenti" urmau sa fie prezentati oficial fie aseara, fie astazi,
in functie de perfectarea actelor la LPF
Dinu Gheorghe, presedintele executiv al lui FC Rapid, a declarat ieri ca transferurile lui Mazilu, Lazar si Stancu urmau sa se finalizeze pana aseara, cand era posibil sa aiba loc si prezentarea lor oficiala. Dinu Gheorghe a avut ieri, la pranz, o intalnire de aproximativ o ora si jumatate cu principalul actionar al clubului giulestean, George Copos si cu impresarul Victor Becali. Oficialul rapidist a afirmat ca cei trei fotbalisti vor semna contracte valabile pe patru ani, cu drept de prelungire din partea gruparii giulestene pe inca un an, suma de transfer urmand sa fie anuntata la prezentarea oficiala. "Pana nu sunt semnate actele si jucatorii nu sunt inregistrati la LPF ca fiind ai Rapidului, nu pot sa zic ca totul e finalizat, dar din punctul meu de vedere nu ar mai fi nimic de stabilit. In cursul zilei de azi se va incheia totul. O sa ii prezentam intr-un mod oficial, ori in aceasta seara (n.r. - aseara), ori joi dimineata (n.r. - astazi dimineata), asa ca nu mai este nici o surpriza din punctul nostru de vedere", a spus Gheorghe. "S-a efectuat si vizita medicala, asteaptam sa vina raportul medical. Nu avem informatii ca ar fi ceva grav. E vorba de Mazilu, de ruptura lui musculara. Din punctul nostru de vedere el este apt, nu e boala cronica sau altceva care sa nu-i poata permite sa faca performanta", a explicat Gheorghe. Intrebat daca a sosit raportul medical al lui Mazilu de la clinica din Belgia, dupa cum anuntase Copos marti seara, "Vama" a raspuns: "Nu s-a trimis nici un RMN in Belgia! Nu stiu ce spune Copos, poate era prea dimineata cand a declarat asta. Insa nu e vorba de Belgia, ci de Italia, unde avem o relatie foarte buna cu profesorul Nani. Oricum, nu s-a trimis nimic pana acum". Presedintele executiv al giulestenilor a adaugat ca era posibil ca Mazilu, Lazar si Stancu sa efectueze aseara primul antrenament la ProRapid. Intrebat daca s-a pus vreun moment problema sa demisioneze din functia de presedinte al clubului, oficialul rapidist a raspuns: "Eu n-am spus niciodata ca vreau sa plec de la Rapid. N-am spus nici ca vreau sa fiu presedintele Consiliului de Administratie. Sunt probleme, dar nu din cele care au aparut in presa. Nu am fost la meci pentru ca am fost suparat, nu ca as fi spus ca plec. E posibil sa plec, e posibil sa raman, e posibil sa ma dea afara, e posibil orice! Dar in clipa asta eu nu am intentia de a pleca. Eu sunt foarte suparat ca nu avem puncte mai multe, sunt suparat ca societatea pe actiuni nu se organizeaza mai repede, dar astea sunt problemele mele". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.