Complexul expozitional Romexpo organizeaza, in a doua jumatate a anului 2006, 23 de targuri si expozitii, din acestea 20 sunt internationale, si trei nationale. Cele trei manifestari expozitionale organizate in tara sunt targul national de metalo-chi
Complexul expozitional Romexpo organizeaza, in a doua jumatate a anului 2006, 23 de targuri si expozitii, din acestea 20 sunt internationale, si trei nationale. Cele trei manifestari expozitionale organizate in tara sunt targul national de metalo-chimice, targul national de imbracaminte si incaltaminte (ambele in Mamaia) si targul international pentru industria tipografica (Cluj Napoca).
Programul targurilor internationale de toamna debuteaza la Bucuresti cu targul de mobila, produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare, care se va desfasura in perioada 6 -10 septembrie. Tot in luna septembrie vor fi organizate targurile internationale de productie publicitara, de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie.
In luna octombrie, Romexpo va organiza sapte targuri internationale, luna debutand cu Targul Tehnic International Bucuresti. De asemenea, vor fi organizate expozitia specializata de produse, echipamente pentru sport si agrement, Targul International de Turism al Romaniei, expozitia internationala de arhitectura, mobilier si dotari pentru hoteluri si expozitia internationala de vinuri, bauturi alcoolice, racoritoare si in premiera expozitia de electronice si electrocasnice. Luna noiembrie va debuta cu expozitia internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii, zootehniei si industriei alimentare (8 - 12 noiembrie). In aceeasi perioada se vor desfasura la Romexpo expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, expozitia internationala pentru dotarea magazinelor, prezentarea marfurilor si promovarea vanzarilor, expozitia internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse chimico-farmaceutice de uz stomatologic, alte doua expozitii de carte incheind aceasta luna. Luna decembrie va debuta cu expozitia internationala de suveniruri si cadouri (2 - 10 decembrie), fiind urmata de o expozitie internationala pentru produse si servicii de lux si expozitia specializata de produse si articole pentru copii. Potrivit Romexpo, manifestarile si perioadele de desfasurare pot suferi modificari care vor fi anuntate ulterior.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.