Meciul amical cu Cipru, programat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Constanta, si transmis in direct pe TVR 1, este ultimul prilej pentru selectionerul Victor Piturca de a pune la punct ultimele retusuri inaintea debutului din preliminariile CE 2

Meciul amical cu Cipru, programat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Constanta, si transmis in direct pe TVR 1, este ultimul prilej pentru selectionerul Victor Piturca de a pune la punct ultimele retusuri inaintea debutului din preliminariile CE 2008.

Cu putine exceptii, Piturca are la dispozitie pentru meciul contra cipriotilor toti jucatorii care vor incerca sa obtina pentru Romania, dupa opt ani, o calificare la un turneu final. Generatia lui Lobont, Chivu, Mutu, una dintre cele mai slabe din punct de vedere al performantelor, se pregateste sa prinda poate ultimul tren.
PROMISIUNE. Sosit ultimul in cantonamentul stabilit la Hotelul Rex din Mamaia, Adrian Mutu, vedeta actualei reprezentative, a promis seriozitate. ""E timpul sa muncim mai bine decat pana acum. S-au adunat anii si peste noi. Trebuie sa ne calificam la Euro 2008, pentru ca s-ar putea ca multi dintre noi sa nu mai aiba o alta sansa"", a declarat atacantul Fiorentinei. In plan personal, Mutu a continuat pe aceeasi linie. ""Voi face totul ca sa ma comport asa cum trebuie de acum incolo. Greseli ca in SUA se vad peste tot. Am avut motive intemeiate atunci, si Piturca le-a inteles.""
OBIECTIV. In privinta meciului din aceasta seara, selectionerul a anuntat deja ca ""voi incerca sa vad la lucru doi-trei jucatori pe care ii stiu mai putin"". Cu toate acestea, avand in vedere ca acesta va fi ultimul test inaintea primului meci din grupa G de calificare la Euro 2008, cu Bulgaria, tot la Constanta, programat la
2 septembrie, Piturca este tentat sa inceapa meciul din aceasta seara cu o formula cat mai apropiata de cea standard. Iata posibila formula de echipa: Lobont - Contra, Tamas, Chivu, Rat - Fl. Petre, D. Munteanu, Dica, Nicolita - D. Niculae, Mutu. Cipriotii vor alinia o echipa din care va lipsi atacantul Michalis Constantinou, dar in care se va afla celalalt golgeter al echipei, Ioannis Okkas, de la Olympiakos Pireu.

VINE STOICIKOV


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.