O romanca a fost rapita ieri-dimineata din fata ambasadei Romaniei la Viena de cinci compatrioti. Femeia a fost salvata de fortele de ordine, iar agresorii au fost arestati in timp ce incercau sa fuga in Germania, a anuntat politia austriaca, cit
O romanca a fost rapita ieri-dimineata din fata ambasadei Romaniei la Viena de cinci compatrioti.

Femeia a fost salvata de fortele de ordine, iar agresorii au fost arestati in timp ce incercau sa fuga in Germania, a anuntat politia austriaca, citata de AFP. Tanara Nicoleta C., in varsta de 20 de ani, se prezentase la ambasada noastra la Viena in incercarea de a scapa de agresorii care o fortasera timp de trei ani sa cerseasca si sa fure, a relatat agentia de presa austriaca APA. ""Femeia a fost pacalita sa vina in Germania, unde trebuia sa se casatoreasca cu un rom, insa familia presupusului viitor sot a fortat-o sa fure din magazinele din Frankfurt"", a explicat un maior in cadrul politiei din Austria.
LUATA PE SUS. Romanca se deplasa spre ambasada, pentru a i se elibera noi acte de identitate, pentru ca agresorii ii confiscasera documentele originale. In apropierea ambasadei, rapitorii - trei barbati si doua femei, toti cunoscuti de politie - au urcat-o cu forta intr-o masina dupa ce i-au batut pe fratele si pe tatal tinerei. Masina a fost interceptata de o patrula a politiei la 50 de kilometri est de Viena, iar ocupantii acesteia au fost retinuti.
Potrivit reprezentantilor ambasadei romane la Viena, anchetatorii austrieci, impreuna cu atasatul pentru afaceri interne al ambasadei,
s-au reunit ieri pentru a investiga circumstantele in care s-a produs incidentul. (Ana Ilie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.