In ultima vreme, regizorii s-au inghesuit sa distribuie, in filmele lor, manelisti si lautari. Succesul peliculelor cu pricina nu a intarziat sa apara. Preferatii regizorilor? Florin Salam, Adi Minune si Cristina Ioana, mai nou artisti ai Aut

In ultima vreme, regizorii s-au inghesuit sa distribuie, in filmele lor, manelisti si lautari. Succesul peliculelor cu pricina nu a intarziat sa apara.

Preferatii regizorilor? Florin Salam, Adi Minune si Cristina Ioana, mai nou artisti ai Autentic Music, Cornelia Catanga si, nu in cele din urma, Nelu Ploiesteanu. In anul 2002, Adi Minune figura pe afisul filmului ""Furia"", in regia lui Radu Muntean, caci, deh, cine ar fi fost mai potrivit sa interpreteze rolul unui boss din lumea rromilor daca nu vestitul manelist?
SUCCES. Ca sa nu mai adaugam ca una dintre melodiile de pe coloana sonora este interpretata de acelasi Minune. S-a facut mare valva la vremea respectiva privind debutul actoricesc al interpretului. Nu este floare la ureche sa joci intr-un film cu un buget foarte mare pentru Romania, de 900.000 de euro. Televiziunile erau prezente la filmarile ce aveau loc mai degraba in miez de noapte, pentru a-l intervieva pe Adi, care isi facea aparitia insotit de bodyguarzi, ca un adevarat star de cinema. Productia s-a bucurat de succes, dar nimeni n-a precizat exact si din ce motive. Distributia? Story-ul? Regia? Cert este ca prezenta manelistului pe marele ecran a fost de bun augur, reusind sa atraga atentia asupra peliculei. In plus, in salile de cinema au intrat si rromii.
Sa trecem la un alt personaj: Cristina Ioana, o manelista despre care s-a auzit mai degraba pe la nunti si pe la botezuri. Ea a fost cooptata de studiourile Media Pro Pictures, pentru filmul ""Dragoste de cartier"", care va fi lansat pe marele ecrane in toamna: ""Interpretez un rol secundar, fireste, acela de solista, cant la nunta lui «Calu si a Marcelei», alaturi de taraful meu. Este un film care va prinde foarte bine la publicul larg, pentru ca este inspirat din viata reala"", spune ea.

PE MASURA. Manelistul Adi Minune a interpretat in ""Furia"" rolul unui boss din lumea rromilor


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.