Recent, oficialii Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei au pritocit un proiect prin care sunt definiti saracii din Romania, cu drept de a primi venitul minim garantat. Potrivit proiectului, saracul roman este acel om care nu are dr
Recent, oficialii Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei au pritocit un proiect prin care sunt definiti saracii din Romania, cu drept de a primi venitul minim garantat. Potrivit proiectului, saracul roman este acel om care nu are drujba, razboi de tesut, casa de vacanta, laptop, combina, presa de ulei, utilitara, tractor, combina, barca cu motor, scuter. Pe langa toate acestea, descrierea saracului a atins culmea penibilului prin faptul ca a exclus din categoria celor cu drept de a primi 2,8 milioane de lei lunar - venit minim garantat - persoanele care detin doua biciclete. taranii vasluieni au prins din zbor ca li se pregateste ceva, de la Capitala, insa nu le vine sa creada ca-si vor lua ramas bun de la bani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.