Cum sa-ti dai nevasta pe ""silent"" si soacra pe ""forward"" O comedie cu Adam Sandler este recomandarea noastra pentru premiera acestui week-end. Michael Newman este casatorit cu frumoasa Donna si ei au doi copii extraordinari, Ben si Samantha.

Cum sa-ti dai nevasta pe ""silent"" si soacra pe ""forward""

O comedie cu Adam Sandler este recomandarea noastra pentru premiera acestui week-end. Michael Newman este casatorit cu frumoasa Donna si ei au doi copii extraordinari, Ben si Samantha. Dar el nu reuseste sa-i vada des, deoarece lucreaza foarte mult la firma sa de arhitectura, cu speranta desarta ca seful lui ingrat ii va recunoaste intr-o zi contributia lui nepretuita si il va face partener.

SUSPANS. Dupa ce a stat o noapte intreaga la serviciu, Michael cel obosit devine frustrat, deoarece nu-si poate da seama care din telecomenzi va porni televizorul. Michael porneste in cautarea unui dispozitiv universal, cu care sa opereze tot echipamentul sau electronic. Ajunge in camera din spate a magazinului Bed, Bath & Beyond, unde un angajat excentric, Morty, ii ofera un gadget experimental unicat, care garantat va schimba viata. Morty nu glumea. Curand, Michael este stapanul domeniului sau, pornind fiecare aparat cu numai o apasare de buton. Dar dispozitivul are mai multe functii uimitoare. In mod ciudat poate inabusi latratul lui Sundance, cainele familiei - si mult mai uimitor poate sa deruleze pe repede inainte o cearta suparatoare cu sotia lui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.