Dan Petrescu a debutat cu o victorie in aceasta editie a campionatului Poloniei. Wisla Cracovia, echipa pregatita de tehnicianul roman, a invins in runda inaugurala, pe teren propriu, cu 1-0 pe Gornik Zabrze. Unicul gol al partidei a fost marcat

Dan Petrescu a debutat cu o victorie in aceasta editie a campionatului Poloniei. Wisla Cracovia, echipa pregatita de tehnicianul roman, a invins in runda inaugurala, pe teren propriu, cu 1-0 pe Gornik Zabrze.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Cleber, din penalty, in minutul 22. Dan Petrescu a titularizat un singur jucator dintre cei trei romani pe care ii are in lot, fostul ""bancar"" Hristu Chiacu, care a evoluat in prima repriza. Portarul Emilian Dolha si mijlocasul Norbert Varga nu au fost folositi. In Rusia, fundasul Adrian Iencsi a fost integralist la Spartak Moscova, in meciul castigat in deplasare, cu 3-1 in fata lui Amkar Perm. Mijlocasul Florin Cernat a fost doar rezerva in meciul castigat de Dinamo Kiev, 5-0 in deplasare cu Metalurg Zaporoje, in etapa a doua a campionatului Ucrainei. Atacantul Claudiu Raducanu a marcat un gol pentru formatia chineza Guangzhou Pharmaceutical, in meciul castigat, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, in fata echipei Beijing Hongdeng, din cadrul celei de-a 15-a etape a ligii secunde. Raducanu, care este coechipier cu Corneliu Papura si cu Constantin Schumacher.

BRATU, LA VALENCIENNES


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.