Libra Bank a lansat, ieri, cardul de debit Visa Classic Libra Bank, printre caracteristicile noului produs numarandu-se scutirea posesorilor de taxele pentru depuneri sau retrageri si de comisioanele de reinnoire, a anuntat ieri institutia bancara. C
Libra Bank a lansat, ieri, cardul de debit Visa Classic Libra Bank, printre caracteristicile noului produs numarandu-se scutirea posesorilor de taxele pentru depuneri sau retrageri si de comisioanele de reinnoire, a anuntat ieri institutia bancara. Cardul de debit Libra Bank are atasata optiunea de overdraft, prin care clientul poate imprumuta echivalentul a trei salarii, in limita a 7.000 lei si poate fi utilizat la nivel international.
Clientii beneficiaza de o perioada de gratie pentru a plati dobanda la imprumutul overdraft, pana la data de 15 a lunii urmatoare, fara a li se percepe nicio majorare. Noile carduri vor fi distribuite gratuit clientilor bancii. Banca a anuntat ca pregateste si lansarea cardurilor de credit, care vor fi disponibile in urmatoarele cateva luni. Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH), si a incheiat anul 2005 cu active in valoare de 100 milioane lei, in crestere cu 125% fata de anul precedent. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.