Vremea caniculara si tentatia unei bai in mare i-a facut pe mai-marii federatiei sa organizeze sedinta anuala a Comitetului Executiv al FRF la Mamaia, la Hotel Rex. PRECEDENT. Este pentru a doua oara cand presedintele FRF, Mircea Sandu, a luat hot
Vremea caniculara si tentatia unei bai in mare i-a facut pe mai-marii federatiei sa organizeze sedinta anuala a Comitetului Executiv al FRF la Mamaia, la Hotel Rex.

PRECEDENT. Este pentru a doua oara cand presedintele FRF, Mircea Sandu, a luat hotararea sa paraseasca Bucurestiul, prima intalnire provinciala avand loc in mai 1999 la Bistrita. Daca acum sapte ani federatia nu avea un sediu propriu, avand un spatiu inchiriat in Bulevardul Poligrafiei, din augut 2002 exista Casa Fotbalului, un edificiu care a costat nu mai putin de 1,6 milioane de dolari. Impunatoarea constructie a fost ridicata pentru a gazdui toate intalnirile si toate sedintele Comitetului Executiv.
Probabil ca desele amenintari cu bomba de la Stadionul National, aflat in imediata apropiere a Casei Fotbalului, i-au speriat pe oficialii nostri, care au parasit Bucurestiul hotarand sa ia decizii in sezlonguri, pe malul marii. Si, daca la sfarsitul anului Europa ne va primi cu bratele deschise, probabil ca urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv va avea loc in Cipru, in fieful lui ""My friend Mario"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.