Artista britanica scoate un nou produs ""made in USA"" Dupa o pauza de trei ani, cantareata britanica Dido (pe numele sau real Dido Florian Cloud de Bounevialle Armstrong) isi va lansa un nou album de studio, cel de-al treilea, insa cu un iz dif

Artista britanica scoate un nou produs ""made in USA""

Dupa o pauza de trei ani, cantareata britanica Dido (pe numele sau real Dido Florian Cloud de Bounevialle Armstrong) isi va lansa un nou album de studio, cel de-al treilea, insa cu un iz diferit fata de precedentele. La acest album, care se pare ca va iesi pana la sfarsitul acestui an, a contribuit producatorul si textierul Jon Brion, cel care a avut ceva de spus si in proiectele Fionei Apple. Tobosarul Matt Chamberlain a fost si el invitat sa participe la inregistrarile produse intr-un studio din Los Angeles.

SCHIMBARE DE DIRECTIE. Brion a declarat ca a schimbat directia muzicala a lui Dido, aceea de pop-rock, remarcabila pe primele doua albume ""No Angles"" si ""Life for Rent"", care au avut un succes enorm la public, ca urmare a vanzarilor de 6,2 milioane de copii in toata lumea.
""De data aceasta si-a dorit un material discografic original si in acelasi timp cu totul altceva. Cred ca multi au privit cu suspiciune aspectele emotionale ale textelor lui Dido, deoarece modul in care au fost prezentate fac ca muzica sa para una destul de stearsa. Insa vocea ei este minunata, naturala, una dintre cele mai talentate artiste cu care am lucrat pana acum"", a marturisit Brion.
Dido pare extrem de multumita de rezultat, dar mai ales de faptul ca a inregistrat in LA cu o echipa de profesionisti. ""Imi face placere sa ma inspir din cultura americana pe care, sincera sa fiu, nu am prea explorat-o pana acum. Ador sa ma urc la volan, sa fac drumuri lungi si sa compun"", declara Dido. Noul album va fi o surpriza totala. Una placuta, sa sperama€¦


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.