Banca Romaneasca membra a Grupului National Bank of Greece si-a extins reteaua teritoriala, prin inaugurarea unei noi unitati operationale din reteaua bancii. Sucursala este operationala incepand de ieri. Unitatea are o structura functionala moderna
Banca Romaneasca membra a Grupului National Bank of Greece si-a extins reteaua teritoriala, prin inaugurarea unei noi unitati operationale din reteaua bancii. Sucursala este operationala incepand de ieri. Unitatea are o structura functionala moderna si se adreseaza zonei de retail, fiind dedicata persoanelor fizice si oferind o gama larga de produse si servicii bancare.
De asemenea, ofera credite in lei si valuta deosebit de avantajoase, precum si instrumente de economisire in lei, USD sau euro si servicii Western Union. Unitatea dispune de un ghiseu de schimb valutar si de un bancomat. Inaugurarea noii sucursale corespunde strategiei de crestere organica a Bancii Romanesti, potrivit careia reteaua teritoriala se va extinde anul acesta pana la 80 de sucursale.
National Bank of Greece este cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind infiintat in anul 1841, cu o prezenta puternica in 5 tari din Sud-Estul Europei, o retea in plina dezvoltare de peste 1.000 de sucursale, 21.000 de angajati si o cota de piata regionala de aproximativ 10% din creditele acordate persoanelor fizice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.