Presedintele AFAN, Alexandru Radulescu, a fost retinut ieri, pentru 24 de ore, de procurorii parchetului instantei supreme. In timp ce inculpatul era in ancheta, victima lui suferea a treia operatie. Dupa trei ore de audieri la Parchetul General,

Presedintele AFAN, Alexandru Radulescu, a fost retinut ieri, pentru 24 de ore, de procurorii parchetului instantei supreme. In timp ce inculpatul era in ancheta, victima lui suferea a treia operatie.

Dupa trei ore de audieri la Parchetul General, Alexandru Radulescu a iesit ieri incatusat si vizibil socat de ceea ce i se intampla. Flancat de doi politisti, el a fost urcat intr-o masina si dus sa-si petreaca prima noapte in arest. Astazi va fi prezentat la Tribunalul Bucuresti cu propunere de incarcerare preventiva pentru 29 de zile sub acuzatia de tentativa de omor calificat. Nici verificarile preliminare ale armei de vanatoare cu care acesta a tras in capul lui Constantin Radulescu nu i-au fost favorabile. Ele au stabilit ca pusca nu se putea descarca accidental.
DECLARATIA. Potrivit avocatului Catalin Dancu, presedintele AFAN a fost extrem de sincer cu procurorii. A recunoscut ca bause in ziua incidentului si ca a tras doua focuri de avertisment in aer pentru a-i scoate pe tineri din apa. ""Mai stie ca a lovit de trei ori masina victimei, iar a patra oara, a auzit un zgomot de geam spart si de arma. Nici nu a realizat ca soferul fusese impuscat"", a mai spus avocatul.
OFERTA. Aparatorul inculpatului a lansat public oferta clientului sau catre familia victimei: ""Ne oferim ca tanarul sa fie dus cu un avion special, pe cheltuiala noastra, la cea mai buna clinica de neurochirurgie din Europa, daca starea lui se agraveaza dupa operatia de astazi"".

VICTIMA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.